Overslaan naar content

Ditio Traineeships

Heb je net je MBO, HBO of WO opleiding afgerond en ben je je aan het oriënteren voor jouw Next Step in je carrière? Speciaal voor starters bieden wij verschillende traineeships waarin we je on the job alles leren in ons vakgebied.

Waarom een traineeship bij Ditio?

Ditio is dé leerschool als het gaat om projecten. Via ons kom je bij interessante en bekende bedrijven te werken waarbij innovatie en verduurzaming vaak centraal staan. Door de combinatie theorie en praktijk leer je alles in het vakgebied. Uiteraard word je hierbij begeleid door onze eigen professionals. Onze Ditiosi verwelkomen je graag binnen het team!

Welke traineeships zijn er?

Ditio biedt traineeships op twee verschillende expertisegebieden: Project Controls Managament en Document Information Management. Nu kan het zijn dat dit je (nog) niet veel zegt. Daarom vertellen onze Ditiosi je graag wat deze vakgebieden inhouden.

Project Controls Management

PCM gaat over het bewaken van het budget en de planning binnen een project. De professionals zijn werkzaam in complexe multidisciplinaire projectomgevingen en zijn specialist op het gebied van projectbeheersing. In dit traineeship leren we je onder andere hoe je een concrete planning opzet en hoe het Progress-, Cost en Risicomanagement van het project gerealiseerd wordt.

Document- en Informatie Management

DIM gaat over document en informatie beheer. De professionals worden ingezet voor een structurele verbetering van de vindbaarheid, bruikbaarheid en beheersbaarheid van alle informatie in een (project)organisatie. Denk aan technische tekeningen, handleidingen en meer. Ongestructureerde en onvolledige informatie leidt namelijk tot verlies aan tijd, efficiëntie en kwaliteit. In dit traineeship leer je hoe je die bruikbaarheid, vindbaarheid en beheersbaarheid van alle informatie realiseert.

Voor wie zijn de traineeships?

De traineeships zijn geschikt voor net afgestudeerde (MBO/HBO/WO) en starters met maximaal 2 jaar werkervaring. Zij-instromers en herintreders zijn bij ons ook van harte welkom.

Welke opleidingsrichting heb je nodig? Hier zijn wij niet zo moeilijk in. Wij kijken namelijk graag vooruit. Het is belangrijker dat je oog voor detail hebt, communicatief vaardig, houdt van structuur en analytisch bent ingesteld.

Interesse in een traineeship? Bekijk onderstaand de openstaande vacatures.

Liever direct contact?

Ons Ditio team staat je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Telefoon: 085- 210 1030