Overslaan naar content

Samen Eerlijk Resultaat

Ditio is sinds 2011 actief in de wereld van project beheersing. Geboren vanuit het gevoel dat toegevoegde waarde leveren aan zowel medewerkers als klanten meer betekent dan geld verdienen. Dit laat Ditio iedere dag weer zien door een mensenbedrijf te zijn, gerund door mensen-mensen. Wij geloven er rotsvast in dat gelukkige medewerkers leidt tot tevreden klanten en dat mooie klanten leiden tot best in class medewerkers. Ditio is afgeleid van het Latijnse 'Dicio', wat staat voor In Control zijn, Autoriteit zijn. Onze expertises zijn Planning, Cost Control, Document Control, Information Management en Risico Analyse.

Bij alles wat we doen onderzoeken we waar we waarde kunnen toevoegen. Die toegevoegde waarde zoeken we op 2 terreinen binnen onze expertises en definiëren we als "Kennisclub" en "Great Place to Work". Dat is ons doel, daarheen zijn we SAMEN op weg!

Als mensenclub hechten we veel waarde aan saamhorigheid. Immers, we presteren het beste als we samen hetzelfde doel nastreven. Hard en slim werken, willen groeien maar zeker ook samen plezier maken! En dat doen we in alle openheid en oprechtheid. SAMEN | EERLIJK | RESULTAAT

Ditio Professionals

Binnen Professionals zijn de Ditiosi expert op het gebied van project planning, cost control, document- en informatiemanagement. Onze professionals zijn zowel op tactisch als operationeel niveau verantwoordelijk voor het succes van de implementatie en uitvoering van diverse projecten.

Ditio Solutions

Vanuit Solutions begeleiden we digitale verandertrajecten. Door onze ervaring in de projectwereld te combineren met onze kennis van software en IT bieden we een uniek concept. Daarmee helpen we organisaties bij hun projectinformatie vraagstukken.

Sfeer proeven van de Ditio cultuur!

Bij Ditio hebben we een open werksfeer waar we met alle Ditiosi één grote familie vormen. Om elkaar beter te leren kennen organiseren we jaarlijks verschillende uitjes en events.

Op onze social media geven we regelmatig sfeerbeelden van onze fun & teambuilding activiteiten. Volg ons om op de hoogte te blijven.

Oneindige mogelijkheden

Onze Ditio Familie is uniek en daar zijn wij trots op. Met een grote diversiteit aan culturen zijn we samen één. Van junioren tot aan ervaren professionals. Iedereen is welkom. De ontwikkelingsmogelijkheden binnen Ditio zijn oneindig! Met onze eigen Academy bieden we jou de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en je ambities waar te gaan maken.

  • Doorgroeitrajecten

  • Cursussen en opleidingen

  • Ditio kennisdeling

Liever direct contact?

Ons Ditio team staat je graag te woord om al je vragen te beantwoorden.

Telefoon: 085- 210 1030