Overslaan naar content

Traineeship Document Control

  • Rijswijk, Zuid-Holland, Nederland
Professionals DIM

Functieomschrijving

Kom jij

Net van de schoolbanken of ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière?

Wil jij

Jezelf ontwikkelen in een hard groeiende scale up?

Ben jij

Leergierig, vasthoudend en heb je affiniteit met informatiemanagement?


Word Document Controller bij Ditio – The Project People!


Binnen Ditio bieden wij Young Professionals een opleidingstraject tot Document Controller. Misschien vraag jij je af wat de functie inhoud of misschien heb je er eerder van gehoord.

Door middel van een uitgebreid leerprogramma komen er diverse onderdelen op het gebied van document beheer aan bod. Dit leertraject bestaat uit een combinatie van theoretische kennis en praktijkervaring binnen en buiten de projecten. Je leert hoe je de bruikbaarheid, vindbaarheid en beheersbaarheid van alle informatie en documentatie in een systeem verwerkt.

Meer over Ditio

Sinds 2011 zetten wij ons met passie in voor projecten binnen de publieke en private sector. Dit doen wij vanuit onze expertises Project Controls Management en Document- en Informatie Management. Onze professionals worden bij verschillende bedrijven ingezet en delen hier hun kennis, met als doel dat deze bedrijven zich kunnen blijven richten op hun core business. Werken bij Ditio betekent dat je een uitdagende en impactvolle functie kunt verwachten bij een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je komt te werken in een ‘kennisclub’ met ongeveer 80 enthousiaste collega’s en een open werksfeer. Vanuit Ditio ga je projectmatig aan de slag bij onze opdrachtgevers. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Zo volg je diverse trainingsprogramma’s binnen onze Ditio Academy.

Welzijn voorop

Binnen Ditio hechten we veel waarde aan menselijke relaties en het welzijn van onze medewerkers. Vanuit de mensgerichte benadering in het DNA van Ditio, stimuleren wij al onze Ditiosi om zich verder te ontwikkelen met behulp van onze Academy. Dit is een online leeromgeving gecombineerd met classroom trainingen, webinars en seminars.

Groei en geluk

Dit combineren we met onze Groei en Geluk gesprekscyclus waarin we kijken naar de mens als geheel. We kijken dus niet alleen naar jouw professionele ontwikkeling, maar bespreken ook je competenties en houden rekening met jouw privé situatie. Zo helpen we onze Ditiosi verder omdat wij erin geloven dat gemotiveerde en tevreden medewerkers ook tevreden klanten opleveren!

Waar is dat feestje?

O ja en een feestje op zijn tijd mag bij ons natuurlijk niet ontbreken. De Bright Nights (waar we inhoud en gezelligheid combineren) en onze vrijdagmiddagborrels (al dan niet online) zijn daar goede voorbeelden van.

Vereisten

Wat breng jij mee

Organisaties hebben vaak een ideale kandidaat voor ogen. Vanuit ons perspectief is het belangrijk dat de kandidaat zeer gemotiveerd is. Onze kandidaat brengt het volgende met zich mee:

  • Werk- en denkniveau op mbo-niveau 4 of hbo;
  • Enige kennis van Microsoft 365;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Goede beheersing Engelse en Nederlandse taal;


Ook Ditiosi

Spreekt dit opleidingstraject jou aan? En wil je graag bij een maatschappelijk verantwoorde kennisclub werken waar hard werken, veel plezier maken, leren en (kennis)ontwikkelen in het DNA zitten? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Kaz Baay, te bereiken op kaz.baay@ditio.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Farida Farah, te bereiken op farida.farah@ditio.nl of 085 210 1030. Benieuwd wat je kunt verwachten van een Ditio Traineeship? Wij hebben een aantal evenementen op de kalender staan waar je kennis kan komen maken bij ons en al je vragen kan stellen https://werkenbij.ditio.nl/

of