Skip to content

Office Manager

Rijswijk, Zuid-Holland, NederlandIntern

Functieomschrijving

De functie

De Office Manager bij Ditio is ‘de spin in het web’ en het vaste aanspreekpunt op het Ditio Hoofdkantoor. Je ondersteunt het Directieteam (5 personen) en de Ditio Academy met verschillende administratieve en regeltaken en zorgt voor de professionele uitstraling van ons kantoor.


Welkom bij Ditio

Als Office Manager weet je Ditiosi en bezoekers gastvrij te onthalen, zodat ze met plezier ons kantoor bezoeken. Je bent vaak hun eerste contact en met jouw talent voor sfeer en stijl, voelt iedereen zich welkom. Je regelt boodschappen, gezonde lunches, bijeenkomsten én trainingen die onze Academy initieert. Samen met de HR Generalist ben je verantwoordelijkheid voor het openen en sluiten van het kantoor in Rijswijk.


Onze mensen staan centraal

Als Office Manager ben je samen met de HR Generalist het vaste gezicht van het kantoor van Ditio. Waar nodig nemen jullie elkaars taken over en staan jullie klaar voor onze mensen. Vanuit deze rol en als vaste bezetting van de Partysquad, draag je bij aan een goede sfeer, plezier en verbinding met onze medewerkers. -. Onze waarden ‘Samen, Eerlijk, Resultaat’ zijn richtinggevend voor jouw aanpak. 


Facilitair

Als verantwoordelijke voor de professionele en sfeervolle uitstraling van ons kantoor biedt je ondersteuning bij interne IT-zaken, het contact met de beheerder van het gebouw en de schoonmaak. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de ruimtes ten behoeve van o.a. trainingen, Bright Nights en de wekelijkse lunch.


Academy

Ditio is een echte ‘Kennisclub’! Door Groei- & Gelukgesprekken te voeren ontwikkelen medewerkers zich in een loopbaan die echt bij hun past. De Academy faciliteert in deze ontwikkeling en biedt een scala van online en classroom trainingen aan binnen de verschillende vakgebieden. Ook organiseren we traineeships. De Office Manager verzorgt de communicatie aan deelnemers, regelt facilitaire zaken zoals opleidingsruimte en catering en verzorgt de opleidingsadministratie. Je houdt zelf contact met interne trainers en de externe trainingsbureaus om alles op rolletjes te laten lopen.


(Verzuim)administratie

De Office Manager verwerkt de ziek- en betermeldingen in het systeem van Gezond Ondernemen en houdt hierover contact met de HR en de Managers. Daarnaast ondersteun je het team met agendabeheer en andere administratieve of regelzaken. Je verzorgt de opening of sluiting van het kantoor, dus het is handig als je in de buurt van Rijswijk woonachtig bent.

Vereisten

Samenwerking

In deze functie rapporteer je aan de Operationeel Directeur en werk je nauw samen met de verschillende Directieleden, de Managers en HR.


Ben jij dit?

Je vindt het een kick om alles op rolletjes te laten lopen. Wisselt graag hoog in energie af met focus en soms een stukje perfectie. Daarnaast beschik je over een goed humeur en laat je je niet snel uit het veld slaan. Je werkt samen met de Directie en bent daarom een stevige persoonlijkheid die overzicht houdt en zelfstandig opereert. Ben je woonachtig in Rijswijk dan is dat een pré.

Daarnaast neem je mee:

 • MBO/HBO Werk- en/of denkniveau;
 • 2 tot 3 jaar werkervaring;
 • Affiniteit met onze medewerkers, ‘mensen mens’;
 • De wil onze organisatie nog verder te helpen professionaliseren;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Sluit dit bij jou aan, twijfel dan niet, wij gaan graag met je in gesprek!


Dit biedt Ditio

 • Uitzicht op een vaste baan en centrale rol in een hecht team in Rijswijk;
 • Een functie voor 32-40 uur in de week, waarbij je 5 dagen per week op kantoor bent;
 • Een marktconform salaris;
 • Werkgeversbijdrage pensioen;
 • 26 vakantiedagen;
 • Mobiliteitsvergoeding;
 • Telefoonvergoeding;
 • Laptop;
 • Persoonlijke coaching en opleidingsmogelijkheden;
 • Deelname aan Vitaliteitsplan en sociale evenementen zoals de Ditio Bright Nights waar het leren van elkaar en plezier maken centraal staat!

Samen | Eerlijk | Resultaat

Dat is ons doel en hier zijn we samen naar op weg. Als mensenclub hechten we sinds 2011 veel waarde aan saamhorigheid. Plezier maken, hard en slim werken en willen groeien. Inmiddels werken we met 100 Ditiosi aan verschillende projecten bij grote en kleine opdrachtgevers. Onze expertises zijn project controls management, document information management en het optimaliseren en automatiseren van (project) organisaties. Ondanks dat we een snel groeiend bedrijf zijn houden we vast aan de open sfeer van een familiebedrijf.


Word ook Ditiosi!

Spreekt deze uitdaging jou aan en zie jij jezelf in deze centrale rol? Dan nodigen we je van harte uit om direct te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Henk Brouwer, te bereiken op henk.brouwer@ditio.nl of 06-13377502

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Monique van der Holst, te bereiken op monique.van.der.holst@ditio.nl of 06-54327094.

of