Microsoft Power Platform Engineer

Functieomschrijving


Als Microsoft Power Platform Engineer ben je bekend met de technische kanten van het MS365 platform. Met Apps zoals Teams, SharePoint en Power BI kun je aardig lezen en schrijven. Je voelt alleen dat je meer in je mars hebt, wilt meer met je kennis doen. Bedrijven verder helpen met behulp van dit mooie platform bijvoorbeeld. Jezelf verder ontwikkelen, ook in de breedte. Bij een organisatie waarbij je alle ruimte krijgt om out of the box oplossingen te bedenken. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan vind je bij Ditio wellicht je nieuwe uitdaging!De vacature 

Als Microsoft Power Platform Engineer word je onderdeel van Ditio Business Solutions, een relatief nieuw bedrijfsonderdeel binnen Ditio. Een klein team met grote ambities: ons doel is Business Solutions binnen afzienbare tijd tot grote hoogten laten stijgen. En jij kunt hieraan meewerken.


Voor ons team zoeken we iemand die niet vies is van een (technische) uitdaging. In jouw rol krijg je te maken met de business cases van verschillende soorten bedrijven. Samen met de Director Solutions inventariseer je de uitdaging, doelstellingen en adviseer je hoe het MS365 (power) platform hierbij kan helpen. Natuurlijk werk je ook mee aan de realisatie van de mede door jou geboden oplossingen. Denk hierbij aan de functionele (her)inrichting van Microsoft 365 en het bouwen van (maatwerk) Apps op het gebied van projectmanagement, projectplanningen of Human Resources.


Naast je werk voor onze externe klanten ga je ook aan de slag voor de interne organisatie. Want ook bij Ditio spelen er genoeg vraagstukken waarbij jij een belangrijke rol kunt spelen. Zo hebben we laatst een intranet in Teams gelanceerd en zijn we druk bezig allerlei demo-omgevingen te ontwikkelen. En misschien zie jij nog wel meer mogelijkheden die we eerst in onze eigen organisatie kunnen uittesten.


Kortom, we bieden je een uitdagende functie bij een mensgericht groeiend bedrijf met een inspirerende, gezellige en open werkomgeving. Een bedrijf dat staat voor samen een eerlijk resultaat behalen. Dat is Ditio.

Over Ditio Business Solutions


Ditio Business Solutions is specialist op het gebied van project- en informatiemanagement én Microsoft 365/Power Platform dienstverlener. Door onze jarenlange ervaring in de projectwereld samen te brengen met onze kennis van software en IT, bieden we een uniek concept voor middelgrote technische en/of project gedreven organisaties. Hierbij realiseren we digitale oplossingen voor projectmanagement, document- en informatiemanagement en procesautomatisering van Business Lines.


We begeleiden (digitale) verandertrajecten waarbij de strategie van de klant centraal staat en leveren consultancy, maatwerk oplossingen en implementaties door deze samen met de klant te ontwikkelen en uit te voeren. Onze oplossingen implementeren we zowel op strategisch als functioneel niveau.


Als team hebben we tenslotte een open vizier als het gaat om (toekomstige) technologische ontwikkelingen en de bijbehorende kansen voor project- en informatiemanagement. Hiermee creëren we een voedingsbodem voor nieuwe inzichten, ideeën en ontwikkelingen. Uiteraard met als doel deze zo snel mogelijk door te vertalen naar nieuwe functionaliteiten en oplossingen voor onze klanten.


Functievereisten

Wie zoeken wij?

Deze rol is uitermate geschikt voor iemand met een aantal jaar technische en functionele ervaring binnen IT en het MS365 platform. Bij voorkeur heb je ervaring met programmeren of werken met low-code oplossingen

 • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO-studie richting Informatica, Business Intelligence, Business & ICT, Informatiekunde of vergelijkbaar
 • Nederlandssprekend
 • Ervaring met of kennis van: Power Platform REST, Databases
 • Basisbegrip van: C#, Javascript, .NET


Wat bieden wij?

 • Een leuk team met een proactieve en ondernemende mind-set;
 • Gave projecten voor klanten waarbij de focus ligt op samenwerken met het Ditio team;
 • Verbreding van jouw kennis op het gebied van project- en documentmanagement als onze specialisatie;
 • Ruimte en tijd om te leren en mee te denken over en het ontwikkelen van onze business goals;
 • Het behalen van de benodigde en gewenst MS Certificeringen.


Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen de 3500 en de 4500 euro bruto per maand (op basis van 40 uur per week)
 • 26 vakantie dagen
 • Een leaseauto
 • Laptop
 • Telefoonvergoeding
 • Een persoonlijk groeipad
 • Opleidingen
 • Pensioen
 • Leuke feesten en evenementen
 • En meer…

Spreekt deze uitdaging jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bob de Ligt te bereiken op +316 38 74 40 49 of email: bob.de.ligt@ditio.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Farida Farah te bereiken op +316 19 50 81 42 of email: farida.farah@ditio.nl.