Business Solutions Consultant - MS365, Powerplatform

Functieomschrijving

Als Microsoft 365 specialist ben je bekend met de technische kanten van het platform. Met Apps zoals Teams, SharePoint en Power BI kun je lezen en schrijven. Je voelt alleen dat je meer in je mars hebt, wilt meer met je kennis doen. Bedrijven verder helpen met behulp van dit mooie platform. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan vind je bij Ditio wellicht je nieuwe uitdaging!


De vacature 

Ditio heeft plek voor een Business Solutions Consultant MS365/Powerplatform. Iemand met kennis van MS365 en het Powerplatform én die daarnaast ook het bredere organisatie plaatje ziet. Een communicatief vaardige professional die bedrijven helpt hun business case in kaart te brengen, adviseert hoe zij het MS365 (power) platform in kunnen zetten en meewerkt aan de realisatie van de geboden oplossingen. Een uitdagende functie bij een mensgericht groeiend bedrijf met een inspirerende en open werkomgeving. Een bedrijf dat staat voor samen een eerlijk resultaat behalen. Dat is Ditio.

Benieuwd geworden? Lees dan vooral verder!Wie zijn wij?

Ditio Business Solutions is de specialist op het gebied van project en informatiemanagement. Hierin zijn wij een Microsoft Power Platform en MS365 dienstverlener waarbij de strategie van de klant voorop staat. Wij leveren consultancy, maatwerk en implementaties door deze samen met de klant te ontwikkelen en uit te voeren. Ons doel is om oplossingen zowel strategisch als functioneel te implementeren binnen de technische, bouw en projecten sector. We vertalen nieuwe technologieën en functies zo snel mogelijk naar nieuwe kansen en oplossingen voor onze klanten. Als team hebben we een open vizier naar de technologische kansen voor project en informatiemanagement van de toekomst en dat biedt een voedingsbodem voor nieuwe ideeën, inzichten en ontwikkelingen.

Wat doen wij?

Ditio Business Solutions begeleidt verandertrajecten binnen middelgrote organisaties en neemt kennis en ervaring mee vanuit de projectenwereld. Door deze ervaring samen te brengen met onze kennis van software en IT, bieden we een uniek concept voor het realiseren van oplossingen in MS365 en het Power Platform. Dit doen wij specifiek op het gebied van projectmanagement, document- en information management en procesautomatisering van business lines voor technische en/of project gedreven organisaties.

Functievereisten

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een specialist op het gebied van MS365 die de behoefte heeft om naast de techniek ook het project beet te pakken. Samen met een klein ondernemend team werk je samen aan het realiseren van de oplossing voor de klant. De ene keer neem je het voortouw als projectmanager en het andere moment bouw en configureer je flows, apps, en processen.

Deze rol is uitermate geschikt voor iemand met een aantal jaar technische en functionele ervaring binnen het MS365 platform en die toe is aan verbreding in het takenpakket.


Wat bieden wij?

 • Een leuk team met een proactieve en ondernemende mind-set
 • Gave projecten voor klanten waarbij de focus ligt op samenwerken met het Ditio team
 • Verbreding van jouw kennis op het gebied van project- en documentmanagement als onze specialisatie.
 • Ruimte en tijd om te leren en mee te denken over en het ontwikkelen van onze business goals.

De arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris tussen de 3000 en de 4000 euro bruto p/m (obv 40 uur)
 • De regular benefits zoals pensioen en opleidingen
 • 26 vakantie dagen 
 • Een leaseauto
 • Laptop
 • Telefoonvergoeding
 • Een persoonlijk groeipad
 • Leuke feesten en evenementen


Spreekt deze uitdaging jou aan? Dan nodigen we je van harte uit om te reageren. We kijken uit naar jouw cv en motivatiebrief. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Bob de Ligt te bereiken op +316 38 74 40 49 of email: bob.de.ligt@ditio.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Farida Farah te bereiken op +316 19 50 81 42 of email: farida.farah@ditio.nl.